Hlavní obsah

VIDEO: Simulují i na tréninku? Takhle Scolari nastartoval Daniho Alvese

Brazilští fotbalisté patří k nejlepším na světě, k nespornému umu s míčem však zároveň často přidávají i herecký talent. Málo platné, fotbal je v zemi pětinásobných světových šampiónů náboženstvím i velkým divadlem. Zadák Dani Alves to dokumentoval i na tréninku.

Scolari nakopl Alvese

 
Článek

Moc a moc se zlobili chorvatští fotbalisté na japonského sudího Nišimuru, který v úvodním vystoupení na letošním šampionátu s Brazilci odpískal po Lovrenově zákroku a přifilmovaném Fredově pádu v šestnáctce penaltu. Tentokrát nešlo o body ani mezinárodní prestiž, přesto... Některé věci se zkrátka nemění, komentoval ironicky úsměvnou etudu na svém portálu anglický deník Metro.

S míčem žonglujícího Alvese zasáhl v jednu chvíli kolemjdoucí trenér Luiz Felipe Scolari lehce patou v oblasti rozkroku, zadák Barcelony se však okamžitě zhroutil na trávník a divoce gestikuloval, jako by jeho mužství bylo vážně ohroženo. Vzápětí vstal a s úsměvem pokračoval v přípravě.

Komická vložka v tréninku ale spíš svědčí o dobré náladě v táboře Kanárků, které v úterý od 21:00 SELČ čeká druhý zápas na turnaji s Mexikem. Vydrží pohoda v týmu pořadatelské země i po něm?

Jak dopadne zápas skupiny A mezi Brazílií a Mexikem?
Vyhraje Brazílie
52,5 %
Zápas skončí remízou
15 %
Zvítězí Mexiko
32,5 %
Celkem hlasovalo 5509 čtenářů.

Reklama

Související témata: