Hlavní obsah

Španělé si před odletem z MS uřízli další ostudu. Alba vyhrožoval novináři useknutím hlavy!

Curitiba

Poslední zápas na letošním mistrovství světa proti Austrálii sice 3:0 vyhráli, jinak ale nebudou španělští fotbalisté na své účinkování v Brazílii vzpomínat v dobrém. Dvojitý výprask s Nizozemskem i Chile hráče La Furia Roja řádně nahlodal a někteří z nich si frustraci vybili ještě před odletem zpátky do vlasti. Takový zadák Jordi Alba dokonce po pondělním zápase vyhrožoval reportérovi deníku AS, že mu usekne hlavu.

Foto: Henry Romero, Reuters

Španělský obránce Jordi Alba po propadáku svého týmu na MS v Brazílii ještě vyhrožoval novináři.

Článek

Obhájci světového zlata opouštěli stadión da Baixada v Curitibě a tradičně museli projít mix zónou, kde hovoří s novináři. Javier Gómez Matallanas, reportér španělského deníku AS, se však stal terčem nečekaného Albova útoku.

„Useknu ti hlavu!" vystartoval zadák Barcelony na překvapeného novináře. „Ano ty! Počkej příště, varuju tě!" dodal nevybíravým tónem pětadvacetiletý levý bek la Furia Roja.

Frustrace změnila španělské fotbalisty k nepoznání. Reportér Javier Gómez Matallanas nechápal, proč Alba vyhrožoval právě jemu. „Nemám tušení, proč to udělal. Vůbec nic jsem o něm v poslední době nepsal," uvedl zaskočený novinář.

Reklama

Související témata: