Hlavní obsah

FANTASY: Jágr sází na fotbalisty Švýcarska. Do výběru jich zařadil hned šest!

Předposlední kolo skupinové fáze fantasy MS 2014 si na nás nachystalo hned několik oříšků k rozlousknutí. Bezpochyby nejzajímavější bude rozuzlení ve skupině E, v níž mají šanci na postup všechny týmy. To ve skupině F je situace trochu jasnější, jistým postupujícím je Argentina. Poprvé od roku 1998 bude na mistrovství světa o účast ve vyřazovacích bojích usilovat Nigérie, šanci má i v tabulce aktuálně třetí Írán. Pojďme se nyní podívat, jaké rozuzlení očekává Jaromír Jágr.

Branku Jágrova výběru stráží Benaglio.

Článek

Při pohledu na sestavu Jaromíra Jágra je jasné, že věří Švýcarsku. To odstartovalo šampionát skvěle, když porazilo trochu se štěstím Ekvádor. Zápas s Francií se mu ale nevydařil. Svěřenci trenéra Ottmara Hitzfelda prohráli vysoko 2:5.

Honduras je tým, který praktikuje velmi agresivní styl fotbalu, který je každému soupeři velmi nepříjemný. Navíc je tu podobná situace, která se odehrála na loňském šampionátu. Švýcarsko tehdy senzačně porazilo na úvod turnaje Španělsko, ale Hondurasu nedokázalo vstřelit ani branku, a tak se tým ze země helvétského kříže pakoval domů.

Švýcarsko neinkasuje

Jágr však věří, že Švýcarsko si postup vybojuje. Do sestavy míří brankář Benaglio, před kterým bude tvrdit muziku Lichtsteiner a Djourou. Ve středové řadě nastoupí Inler a kapitán týmu Shaqiri. O branky by se měl postarat Seferovič.

Pokud chce Ekvádor pomýšlet na postup, musí obrat o body suverénní Francouze. Ekvádor na turnaji žádný skvělý fotbal nepředvádí, a ve výhru tohoto celku nevěří ani Jágr. Do sestavy zařadil obránce Evru a do útoku Girouda z Francie. Po jednom zástupci má v sestavě Argentina, která má sice postup jistý, ale fanoušci od ní čekají zlepšený výkon a hlavně příděl branek. V Jágrově sestavě se objeví i Mikel, který hájí barvy Nigérie.

Máte svůj vlastní tip na rozuzlení skupin? Tak neváhejte a podělte se s námi o něj!

Reklama

Související témata: