Hlavní obsah

VIDEO: Vášnivý čtyřnohý fanoušek! Labrador se mohl zbláznit radostí, když Portugalci srovnali

Praha

Stáli krůček od vyřazení, od kterého je dělilo jen několik vteřin. Jenže Silvestre Varela svým gólem v páté minutě nastavení zajistil portugalským fotbalistům na mistrovství světa remízu 2:2 s Amerikou a Ronaldo a spol. tak dál živí alespoň teoretickou šanci na postup do osmifinále. Z Varelova zásahu se neradovali jen lidé v Portugalsku, ale i někteří jejich čtyřnozí mazlíčci.

Labrador fandí

 
Článek

Tedy labrador Severa zcela určitě. S šátkem s portugalskou vlajkou omotaným kolem krku seděl přikovaný před televizí a sledoval, jak za nepříznivého stavu 1:2 ubíhají poslední vteřinky. Když pak Varela po centru Cristiana Ronalda srovnal, byl roztomilý pes u vytržení. Na svých zadních nohách začal skákat, jazyk vyplazený a do toho radostné vrtění ocasem.

Portugalci tak po dvou zápasech základní skupiny mají na svém kontě jeden bod a před posledním soubojem s Ghanou živí alespoň teoretickou naději na postup. Africký celek však musejí ve čtvrtek porazit výrazným rozdílem a zároveň doufat, že souběžně hrané střetnutí Německa s USA neskončí dělbou bodů.

Reklama

Související témata: