Hlavní obsah

FANTASY: Jágr věří v probuzení Ronalda!

Máme tu poslední kolo skupinové fáze Fantasy MS 2014! Jaromíru Jágrovi se začalo velmi dařit. Ve 14. kole získal dobrých 78 bodů. O velmi výrazný bodový příděl se postaral především kapitán Shaqiri. Pro 15. kolo oblékl Jágr pásku Ronaldovi, tak uvidíme, jak se bude hvězdě Portugalska dařit. Kteří další hráči doplní Jágrův výběr se dočtete na následujících řádcích.

Jágr věří ve výhru Německa.

Článek

Důležitý duel čeká na týmy Portugalska a Ghany, které se spolu ještě nikdy v historii neutkaly. V zápase je stále o co hrát, ale oba týmy se musí spoléhat i na druhý zápas skupiny, ve kterém se střetne Německo a USA.

Německo porazí výběr USA

Jágr věří, že Portugalsko konečně na turnaji zvítězí a do sestavy zařadil čtyři hráče. V záloze budou hrát Nani a Meireles. V útoku pak dvojice Ronaldo a Postiga. Ronaldovi věří Jágr natolik, že mu dal na ruku kapitánskou pásku.

Velmi zajímavým utkáním bude souboj USA a Německa. V případě, že tento zápas končí remízou, oba týmy stoprocentně postoupí do vyřazovací fáze. Jágr favorizuje favorita skupiny G. Branku bude hájit Neuer, před ním bude ničit útočné výpady soupeře Lahm. V záloze se pak představí v pohodě hrající Götze.

Zbylá čtyři místa obsadí hráči Ruska. Pokud chce Rusko pomýšlet na postup musí bezpodmínečně porazit Alžírsko. O to by se měli postarat v obraně Berezuckij a Ignaševič, v záloze Fajzulin a branku by měl vstřelit Keržakov.

Zapojte se s námi do fotbalového manažeru a odneste si hodnotné ceny od společnosti Huawei!

Reklama

Související témata: