Hlavní obsah

FANTASY: Jágr nevěří Řecku. Kapitánem týmu zvolil útočníka Kostariky

Dnes proti sobě v osmifinálových utkáních nastoupí Nizozemsko proti Mexiku a Kostarika vyzve Řecko. Jaromír Jágr postavil svůj tým na hráčích Nizozemska, kapitánem ovšem nezvolil Arjena Robbena ani Robina van Persieho. Oba si přitom na turnaji připsali už tři střelecké zářezy.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní den.

Článek
Fotogalerie

Jágr možná trochu překvapivě svěřil kapitánskou pásku Joelu Campbellovi. Útočník Kostariky nasbíral na turnaji 16 fantasy bodů, například Robben jich má na kontě již 31. Zajímavý tah Jaromíra Jágra, který evidentně nevěří v defenzivní val Řecka. To na turnaji nepředvádí právě oslnivý fotbal ani příliš kvalitní výkony a Kostarika se dnes bude snažit cestu Evropanů turnajem ukončit.

Jako jedno tělo a jedna duše působí na turnaji hráči Mexika, navíc je dopředu vede jednoznačně nejemotivnější trenér, který tak působí trochu jako dvanáctý hráč svého výběru. Jágr, ale dává přednost hráčům Nizozemska. Do brány ovšem postavil brankáře Navase z Kostariky. Počítá Jágr s tím, že se Mexiko proti Nizozemsku dokáže prosadit? Uvidíme večer.

Postavte si tým do začátku dnešních zápasů a můžete vyhrát limitovanou edici telefonu Huawei, kterou vám předá osobně Jaromír Jágr.

Reklama

Související témata: