Hlavní obsah

OBRAZEM: Robben terčem vtípků! Nizozemec jako baletní hvězda či skokan do vody

Fortaleza

Připustil, že si jednou během osmifinálového zápasu fotbalového mistrovství světa proti Mexiku chtěl nafilmovaným pádem vymodlit na sudím Proencovi odpískání nedovoleného zákroku. Nizozemec Arjen Robben se však dušuje, že další sporné střety byly jednoznačnými fauly na jeho osobu. Včetně toho z nastaveného času, po kterém z následné penalty poslal Huntelaar Oranjes do čtvrtfinále. Většina fanoušků si ale z Robbena a jeho hereckých etud utahuje...

Foto: Sport.cz

Arjen Robben jako baletní hvězda.

Článek
Fotogalerie

Sociální sítě zaplavily fotomontáže Robbena, jejichž společným klíčovým slovem je povětšinou anglický výraz „diving". Ten má v překladu do češtiny několik významů. Ve fotbalové terminologii jde o pokus o nafilmování pádu, simulaci. Dalšími významy však jsou i potápění či skoky do vody.

A právě jako skokan do vody je třicetiletý záložník zobrazen na několika fotomontážích. Někteří vtipálci pak Robbena zachytili, jak skáče ze sochy Krista Spasitele v Riu de Janeiro. Podle jiných by se zase opora Bayernu Mnichov neztratila ani v baletních představeních.

Reklama

Související témata: