Hlavní obsah

Mokrá slečinka v nepříjemné situaci pokračovala jen spoře oděná. Předpověď je pro Rusy hrozivá

Soči

Až deset tisíc fotbalových fanoušků z Chorvatska má být v sobotu v hledišti Olympijského stadiónu Fišt v Soči, početní převahu však při čtvrtfinále MS rozhodně budou mít ruští příznivci. Do ochozů se celkem vejde téměř 50 000 diváků. Oba tábory věří, že bude lepší počasí než v hodinách očekávání před velkým duelem. Černomořské letovisko totiž čelilo pořádnému lijáku.

Déšť zlobil fanoušky v SočiVideo: sntv

 
Článek
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ruská vydra předpovídá výhru Chorvatska

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jezevčík si vybral chorvatskou šunku

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanzóna při MS v Moskvě zažila i něco nefotbalového. Ovečkin ukázal Stanley Cup

Zcela promoklé svršky šly na ulici mnohdy dolů. Zmáčená slečna se brodila jen v podprsence. Ale náladu to v Soči zas až tolik nekazí. Jak ostatně ukazuje video.

Rusové i Chorvati jsou krok od toho, aby na letošním MS přepsali maxima ze své historie. Po čtvrtfinále se ovšem může radovat jen jedna země. Rusko doufá, že v domácím prostředí postoupí do semifinále po předlouhých 52 letech. Chorvaté zase věří, že si postupem udrží naději na pokoření dosud nejlepšího výsledku v podobě třetího místa z roku 1998.

Na scénu znovu přichází tipovací zvěřinec. Jasno má ruská vydra jménem Harry, pro hraní si v akváriu přímo v Soči vybrala červený míč - tedy Chorvatsko, nikoli ruské barvy. Domácí fandové ji asi nebudou mít rádi, pokud předpověď vyjde. A zdá se to být pravděpodobné, protože Harry ´trefil´ i předešlé výsledky sborné na MS.

A podobně to vidí či spíše žere jezevčík v Londýně, který při MS zažívá hody. Láduje se pochutinami z účastnických zemí. V tomto případě dvakrát dal přednost istrijské šunce před ruskou klobásou...

V samotné Moskvě mohlo ruské fanoušky povzbudit představení hokejisty Alexandra Ovečkina. Kapitán Washingtonu předvedl Stanley Cup, ke kterému svůj tým z NHL dovedl před pár týdny za mořem. Ukážou se s pohárem i fotbalisté?

Hokejový kanonýr osobně sledoval v ruské metropoli v Lužnikách osmifinálový duel Ruska se Španělskem, v kterém domácí reprezentace po remíze 1:1 slavila postup díky úspěšnému penaltovému rozstřelu.

Reklama

Související témata: