Hlavní obsah

Úleva pro Brazílii. Noha je v pořádku, řekl hvězdný Neymar a vymetl šibenici

Soči

Panika v brazilském táboře může skončit. Největší hvězda Kanárků, Neymar, není vážně zraněný. Poté, co v úterý předčasně opustil trénink, se o den později normálně zapojil do tréninku. "Noha je v pořádku, trénoval jsem úplně v pohodě," prohlásila hvězda PSG.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Neymar je po zranění fitVideo: sntv

 
Článek

Bolest v pravém kotníku uťala trénink brazilské hvězdy před pár dny. A v zemi, pro kterou je fotbal vším a vždy myslí na mistrovství světa jen na první místo, začali bít na poplach. Přijít o největší hvězdu, to by byl přece průšvih. Teď si ale můžou Kanárci oddechnout. "Trénoval jsem v pohodě, cítil jsem se skvěle, noha je v pořádku," uklidnil všechny fanoušky Neymar.

V pátek hrají Brazilci s Kostarikou a budou potřebovat vyhrát. Remíza se Švýcarskem 1:1 byla favoritovi málo. A šestadvacetiletý fotbalista PSG by měl být hlavním trumfem. "Všichni doufáme a věříme, že to bude lepší. Herně i výsledkově. Chceme vyhrát," vyhlásil Neymar.

A na znamení toho, že je v úplné pohodě si postavil míč k trestnému kopu. Gólman se sice snažil, plachtil vzduchem, ale míč skončil v šibenici jeho branky. A srdce fotbalových fajnšmekrů plesala.

Reklama

Související témata: