Hlavní obsah

Falešný Messi řádí! Dvojník fotbalové hvězdy prý svedl desítky žen

Teherán/Praha

Podoba s argentinskou hvězdou se rozhodně nezapře. V rodném Íránu mu neřeknou jinak než „Íránský Messi" a on toho prý dokáže náležitě využít. Španělský list Marca ho osočil, že podobu se slavným fotbalistou šestadvacetiletý Reza Parastesh využil k sexu s třiadvaceti ženami. Dvojník obvinění odmítl na svém Instagramu. Íránská policie už však zahájila vyšetřování.

Foto: Sport.cz

Reza Parastesh je ve své zemi znám pod přezdívkou Íránský Messi. Zdroj: Instagram razaparastesh

Článek
Fotogalerie

Nápad stylizovat se do role barcelonské hvězdy vznikl vlastně úplnou náhodou. Jeho otec ho před lety požádal o fotku v dresu Lionela Messiho. Snímek se na sociálních sítích stal nesmírně populárním. V té době mu nikdo neřekl jinak než „Falešný Messi".

Íránec Raza Parastesh se ale rozhodl zajít mnohem dál. Založil si profil na sociální síti. Navíc nosil účes jako Messi. Stejně tak stylizace jeho vousů je přesnou kopií střihu bradky barcelonského kapitána. Španělský list Marca však nedávno přišel se závažným obviněním. Parastesh měl údajně pod identitou Messiho přesvědčit k sexu hned třiadvacet žen.

„Kdyby tato zpráva byla pravdivá, byl bych už ve vězení," odmítl Íránec nařčení na svém Instagramu. Dvojníka už ale dokonce kontaktovala policie a muž se teď snaží očistit své jméno. Informace o tom, že by svou druhou identitu využíval k podvodům či sexuálním radovánkám, popírá.

Zprávy, s kterými přišel španělský deník, se v jeho rodné zemi rychle rozšířily. A z populárního dvojníka se podle jeho vlastních slov měl rázem stát odpadlík, kterého všichni obtěžují. Tak jako tak, jeho popularita prudce roste, protože, jak známo, i negativní reklama je stále reklamou. Jeho účet na Instagramu sleduje nyní přibližně 700 000 osob.

Reklama

Související témata: