Hlavní obsah

Krásná rozhodčí si vychutnala fotbalistu. Jejímu kousku se směje celý svět

Quito/Praha

Parádní vtípek baví fotbalový svět. A na triku ho má kupodivu rozhodčí! V době, kdy je moderní si na arbitry spíš kvůli jejich výrokům pořádně zanadávat, způsobil počin krásné brazilské rozhodčí Fernandy Colombové poprask. Jednoho z hráčů si při svém kousku pořádně vychutnala.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalová rozhodčí Fernanda Colombová je hitem internetu.

Článek

Kousek, který předvedla brazilská rozhodčí, letí internetem. Colombová, která je sportovní novinářkou, pobavila fanoušky a nejspíš i další hráče během utkání v Ekvádoru. Po jedné ze situací zavolala na záložníka Kitu Diaze z Barcelony a vypadalo to, že jej potrestá žlutou kartou. A pak to přišlo.

Třicetiletá sudí sáhla do kapsičky a zdálo se, že vytasí kartu. Diaz jen zírá a čeká trest, rozhodčí se ale rozesměje a z kapsičky vytáhne papírový kapesník, kterým si otře zpocené čelo. "Rád bych viděl, jak tohle udělá rozhodčí třeba v Premier League," komentují vtípek lidé na sociálních sítích.

Popularita ale měla i jeden negativní dopad pro mladou rozhodčí. "Dostala jsem mailem šílené nabídky se sexuálním podtextem, nebylo mi to příjemné," svěřila se Colombová. "Přitom jsem chtěla jen ukázat lidem, že mám ráda fotbal a také svou práci novinářky. Můžete to prosím respektovat," dodala.

Reklama

Související témata: