Hlavní obsah

Bouřlivé oslavy titulu! Hvězda se blýskla erotickým tancem

Americká fotbalová hvězda Alex Morganová je ráda středem pozornosti, nejen na hřišti. Oslavy titulu mistryň světa, který zámořské hráčky získaly v neděli v Lyonu po výhře 2:0 nad Nizozemskem, ozdobila v kabině twerkem (tanec se sexuálním podtextem). Její produkce, kterou na mobilní telefon natočila spoluhráčka Ashlyn Harrisová, je rázem hitem internetu!

Foto: Alessandra Tarantino, ČTK/AP

Americká fotbalová hvězda Alex Morganová.

Článek

Třicetiletá koncová hráčka, která se spolu s kapitánkou vítězek Megan Rapinoeovou a Angličankou Ellen Whiteovou staly se šesti góly nejlepšími střelkyněmi turnaje, to po finálovém duelu pořádně rozjela. Hlasitá hudba, šampaňské teklo proudem a pohledná Alex přidala i něco navíc. Za bujarého povyku a povzbuzování spoluhráček vysekla parádní twerk.

Americké fotbalistky vyhrály mistrovství světa počtvrté a navázaly na triumfy z let 1991, 1999 a 2015. Současně si upevnily pozici nejúspěšnějšího týmu v historii šampionátů. Na turnaji ve Francii daly rekordních 26 gólů a dvanáctou výhrou za sebou vylepšily i rekordní sérii na mistrovstvích světa.

Reklama