Hlavní obsah

Neskutečná trefa. Brankář dal gól přes celé hřiště

Zapopan/Praha

Zamířil a vypálil. Gólman José Antonio Rodríguez zazářil v duelu nejvyšší mexické ligy mezi Guadalajarou a Veracruzem. Sedmadvacetiletý brankář v závěru nedělního zápasu sám uzavřel skóre utkání, když překopl celé hřiště a domácím fotbalistům zajistil vítězství v poměru 3:1.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Brankář Guadalajary trefil gól přes celé hřiště Video: sntv

 
Článek

Byl to jeho první gól v kariéře profesionálního fotbalisty. A stál za to. Domácí Guadalajara vedla v utkání 19. kola Ligy MX nad Veracruzem 2:1 a hosté se nadechovali k závěrečnému náporu. Do pokutového území přispěchal k případnému závaru po standardní situaci i gólman Veracruzu.

Jakékoliv pochybnosti o osudu utkání ale rázně utnul bývalý mládežnický reprezentant José Antonio Rodríguez. Nejprve lapil míč, poté si vše důkladně přeměřil a pak vší silou nakopl balón z ruky směrem k soupeřově svatyni. Míč na pár odskoků doputoval až za brankovou čáru a Rodríguez mohl se svými spoluhráči slavit vítězství 3:1.

Mexický hrdina nedělního zápasu je oporou Guadalajary od roku 2012. Rodríguez odehrál v letošní sezoně 13 zápasů a obdržel v nich 21 branek. Jeho celku patří aktuálně 10. příčka mexické ligy.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň