Hlavní obsah

Bizarní vyloučení. Fotbalista uviděl červenou po dvou faulech v rozmezí 12 vteřin

Garforth/Praha

Kuriózní červenou kartu si připsal fotbalista klubu Garforth Town Alex Low v utkání nižší anglické ligy. Hráč ostrovního celku fauloval tvrdým skluzem nejprve v blízkosti vápna soupeřů, následně přeběhl za 12 vteřin celé hřiště, aby si dalším skluzem vysloužil druhou žlutou kartu během jediné akce.

fotbalista si dvěma fauly v rozmezí 12 vteřin vykoledoval vyloučeníVideo: Reuters

 
Článek

Fotbalista Low na utkání Northern Counties East Football League proti Bridlingtonu nebude vzpomínat v dobrém. Na hranici vápna soupeře se pokusil zastavit rychlý protiútok, míč ale nezasáhl a protihráče tvrdě srazil k zemi. Rozhodčí nechal hru plynout dál, faulujícímu Lowovi se chystal žlutou kartu udělit až při následném přerušení.

To přišlo za 12 vteřin na druhé straně hřiště kvůli dalšímu faulu za žlutou. Hříšníkem nebyl nikdo jiný než Low. Následovat tak nemohlo nic jiného než vyloučení. Fotbalista nijak neprotestoval. Své kroky nasměroval rovnou do šatny.

Zápas skončil nerozhodně 1:1. Video s bizarním vyloučením se na twitteru těší velké popularitě. To, jakým způsobem se se situací vypořádal sudí, na internetu ocenil i bývalý elitní rozhodčí z Premier League Bobby Madley.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín