Hlavní obsah

Žádná posilovna? Improvizujte! bývalá hvězda Sparty radí fanouškům

Cvičit se dá i doma, jako činka poslouží například barel vody. Bývalý fotbalista pražské Sparty nebo Manchesteru City Bony Wilfried nezahálí ani v karanténě. Pro fanoušky, kteří ho sledují na sociálních sítích, má jasný vzkaz: „Žádná posilovna? To není problém. Improvizujte.“

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalista Bony Wilfried nabádá fanoušky, aby dodržovali karanténu.Video: sntv

 
Článek

Jednatřicetiletý fotbalista z Pobřeží slonoviny Bony Wilfried si z nařízení o omezení pohybu osob těžkou hlavu nedělá. Svým fanouškům na sociálních sítích ukázal, že ke cvičení toho člověk zase tolik nepotřebuje. Bývalý útočník Sparty, který poněkud sešel z očí letenských příznivců, si doma vystačí s barelem vody a krátkým schodištěm.

„Dodržujte nařízená opatření, zůstaňte doma a buďte v bezpečí," nabádá fanoušky na nahrávce. „Žádná posilovna? Improvizujte," radí svým příznivcům před tím, než začne zvedat nad hlavu netradiční náčiní v podobě balené vody.

„Žádná posilovna? Žádný problém, zůstaňte v karanténě. Společně virus porazíme," dodává populární fotbalista, který je v současnosti hráčem saudskoarabského celku Al Ittihad FC.

Reklama

Související témata: