Hlavní obsah

Mám 300 milionů a ostrov... Kdo promluví, toho zabiju, vyhrožoval Ibrahimovic

Praha

Slavný fotbalista Zlatan Ibrahimovic nikdy nechodí pro velká slova daleko a také se nijak neostýchá chvástat se dosaženými úspěchy a výší svého konta. Náležitě se projevil i během působení v zámořské MLS.

Foto: Tt News Agency, Reuters

Milánský Zlatan Ibrahimovic při tréninku s Hammarby ve Stockholmu.

Článek

O docela drsnou historku s kontroverzním Švédem se podělil jeho bývalý spoluhráč z LA Galaxy Joao Pedro. Portugalec pro list Record převyprávěl situaci po porážce v posledním zápase sezony 2018 od Houstonu Dynamo 0:2.

Výsledek Ibrahimovice prý tak vytočil, že se do svých kolegů dost nevybíravě pustil. „Po zápase si směrem k nám vzal slovo," vzpomíná Pedro.

Podle něho Zlatan spustil: „Pokud jste sem přijeli jenom na pláž a na procházky do Hollywoodu, tak to řekněte. Já mám 300 milionů na účtu, vlastním ostrov. Tohle nemám zapotřebí. Prvního, kdo něco řekne, toho zabiju."

Pedro si také vybavil jiné hlášky, které nebyly směrem ke spoluhráčům zrovna kolegiální. Jako třeba: „Mám narozeniny každý den, takže míč přihrávejte sem."

Ibrahimovic se po odchodu z MLS vrátil v prosinci minulého roku do AC Milán. A za své působení v zámořské soutěži, v níž nastřílel v 56 zápasech 52 gólů, se neopomněl svým typickým způsobem pochválit.

„Předváděl jsem parádní a perfektní věci. Myslím, že jsem nejlepším hráčem v historii MLS. To není vtip. Takhle můžu hrát kdekoliv, kam přijdu. V klidu," naparoval se.

Reklama