Hlavní obsah

Ronaldo nešetří. Své matce udělal radost luxusním dárkem

S celkovým výdělkem za svoji kariéru brzy překročí jako teprve čtvrtý sportovec v historii magickou hranici miliardy dolarů, a tak není pro fotbalistu Juventusu Cristiana Ronalda velký problém obdarovávat i své blízké v opravdu grandiózním stylu. V jeho rodném Portugalsku se v neděli slavil Den matek a Ronaldo spolu se sourozenci vymysleli pro tu svoji hodně luxusní dárek.

Foto: Sport.cz

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo drží společně se svojí matkou Dolores Aveirovou trofej pro mistra italské Serie A. Archivní foto

Článek

Mamince Marii Dolores dali mimo jiné zbrusu nový vůz Mercedes Benz GLC Coupe zhruba v hodnotě 100 tisíc eur (cca 2,7 milionu korun).

65letá matka, která měla na kariéru pětinásobného vítěze Zlatého míče veliký vliv, se s novým přírůstkem pochlubila na Instagramu, kde ji sleduje 2,2 milionu fanoušků po celém světě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Obrigada aos meus filhos pelos presentes que hoje recebi. Feliz dia para todas as mães ❤️🌷

Příspěvek sdílený Maria Dolores (@doloresaveiroofficial),Kvě 3, 2020 v 1:29 PDT

„Děkuji svým dětem za dárky, které jsem dnes dostala. Všechno nejlepší všem matkám," napsala pod fotku, na níž s obřím pugetem pózuje vedle nového přírůstku do garáže.

Ronaldo přes sociální sítě nezapomněl popřát nejen své matce, ale také přítelkyni Georgině Rodriguezové, mamince jednoho ze čtyř Ronaldových dětí.

„Vše nejlepší ke dni matek mým dvěma speciálním ženám," napsal k fotkám své matky a Georginy Rodriguezové.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Paños al aire 🍑💣💥 @aloyoga

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio),Kvě 1, 2020 v 4:20 PDT

Ta s Ronaldem a dětmi tráví časy koronavirové pandemie na portugalském ostrově Madeira, odkud také zveřejnila svoji fotku v bikinách při věšení prádla.

Sám Ronaldo už ale spřádá plány na návrat z ostrovního exilu do Turína, kde by se měl zapojit do přípravy Juventusu na možný restart sezony Serie A.

Reklama

Související témata: