Hlavní obsah

Létající luxus! Jak vypadá soukromý tryskáč hvězdného Ronalda?

Praha

Je superstar první velikosti, už jen jeho jméno vydělává klubu miliony. A Cristiano Ronaldo to dobře ví. Fotbalová ikona si také své umění nechává od Juventusu, jehož barvy momentálně hájí, patřičně ocenit. S příjmem zhruba 2,7 miliardy korun ročně patří k nejlépe placeným sportovcům planety. A tak se nelze divit, že pořídit si luxusní tryskáč s ještě luxusnějším vybavením, není pro Portugalce žádný problém.

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo ve svém luxusně vybaveném tryskáči

Článek
Fotogalerie

Pandemie koronaviru stále svírá svět, a i když se fotbalová planety pomalu probouzí k životu, italská série A, kde Ronaldo působí, na svůj restart stále čeká. A s ním i pětatřicetiletý útočník slavného Juventusu. Volné chvíle tak může trávit doma v rodné Madeiře, kam se bleskově dopravuje pomocí luxusního soukromého tryskáče.

A ani případné mnohahodinové lety nemohou fotbalovou legendu rozhodit. A že za svůj letoun s označením Gulfstream G200 musela vyklopit zhruba půl miliardy korun? Není problém. Luxusní vybavení mu vše dokonale vynahradí.

Co vše zde najdete? Kožené sedačky prvotřídní kvality pro osm lidí, prostorná postel, nejmodernější obrazovky a dokonale izolovaný prostor od veškerého hluku, aby mohl Portugalec nerušeně odpočívat, jsou samozřejmostí.

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo a jeho luxusní tryskáč

A myšleno je samozřejmě i na bezpečnost. Dvojice pilotů má v kokpitu k dispozici nejmodernější dostupné vybavení.

Ronaldo však rozhodně nemyslí jen na sebe. Během koronavirové krize financemi na podporu nemocnic nešetřil, luxusním spropitným ve výši přesahující půl milionu korun nedávno potěšil i zaměstnance rezortu v řeckém Costa Navarino, kde trávil dovolenou.

Reklama

  2 : 0 Fiorentina - Plzeň 2 : 0 117. min Živě
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  1 : 0 West Ham - Leverkusen 1 : 0 12. min Živě
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články