Hlavní obsah

EURO Prahy vyhrála přípravka Sparty

Sedmiletí kluci z deseti pražských klubů si zahráli na turnaji přípravek v hale Slavie nazvaném EURO Prahy. Stalo se kořistí mladých nadějí Sparty Praha, která ve finále porazila Bohemians 1905, třetí místo vybojovala Admira Praha.

Foto: Sport.cz

Momentka ze zápasu přípravky Tempa proti Viktorii Žižkov (v modrém).

Článek

Akce konaná pod záštitou primátora hlavního města Prahy Pavla Béma a předsedy finančního výboru ZHMP Petra Hulinského, který se také aktivně zúčastnil vloženého prestižního utkání osobností turnaje a týmu herců, zpěváků a sportovních komentátorů působícím pod hlavičkou Real Top Praha.

„Hlavní město Praha akce pro mladé sportovce podporuje a podílí se na jejich pořádání. Je důležité, aby byly děti co nejvíce na hřištích a ne jen tak v ulicích. Praha se nejen hrdě hlásí k aktivní podpoře sportu, ale v čase adventu předala všem pražským fotbalovým klubům pro jejich děti a mládež přes 4000 tisíce míčů Adidas,“ řekl Petr Hulinský, který v prestižním souboji, ve kterém spolu s ním oblékli dres fotbalisté Petr Švancara, Luděk Stracený, Jiří Novotný a Luděk Zelenka, vsítil dvě branky. V dresu Real Top Praha nastoupili herci David Suchařípa a Jan Jiráň, zpěváci Vlasta Horváth a Zbyněk Drda, sportovní komentátoři Vlastimil Vlášek a Karel Diviš, moderátor Pavel Zuna, brankář Bohemians Praha Václav Winter, trenéři Vítězslav Lavička a Pavel Hoftych a šéf mužstva Alexander Smita se synem.

Součástí příjemného dne byl i křest zcela nového loga Pražského fotbalového svazu, který spolu s předsedou PFS Václavem Chválou a členem výkonného výboru PFS Petrem Voženílkem zajistili i Petr Hulinský a David Suchařípa. Ocenění za dobré výkony se dočkali i rozhodčí působící v roce 2008 v Přeboru Prahy.

Reklama