Hlavní obsah

Tragédie! Bývalý srbský reprezentant se zastřelil, prohrál boj s depresemi

Smutná zpráva zasáhla fotbalový svět. Bývalý srbský reprezentant Miljan Mrdakovic se v osmatřiceti letech zastřelil. Podle médií trpěl muž, který pracoval jako hráčský agent, depresemi. Jeho přítelkyně Ivana Stanicová médiím řekla, že její partner prostě nezvládl život po konci hráčské kariéry.

Foto: Profimedia.cz

Smutná zpráva zasáhla fotbalový svět. Bývalý srbský reprezentant Miljan Mrdakovic se v osmatřiceti letech zastřelil.

Článek

Bývalý hráč Partizanu Bělehrad, Anderlechtu či třeba Gentu si podle dostupných informací sáhl na život v pronajatém bytě v Bělehradě během víkendu. Partnerka Mrdakovice médiím řekla, že měli krásný vztah, všechno bylo skvělé. „Miljan se rád napil, řešil tím své deprese. Myslím, že to byl důvod, proč to udělal," uvedla s tím, že se její partner nemohl smířit s koncem hráčské kariéry.

Mrdakovic sice začal pracovat jako hráčský agent, jenže když se mu v této sféře nevedlo, byl z toho nešťastný. „Je to práce, kdy se vám někdy daří a vyděláváte. Jenže někdy se to nedaří. Pak byl hodně nervózní a trpěl depresemi," prozradila.

„Den před sebevraždou pil příliš mnoho a cítila jsem, že se může stát něco špatného," vzpomínala s tím, že se partnera snažila uklidnit a skoro celou noc se s ním bavila. „Když jsme se ráno probudili, zase začal pít. Úplně jsem ztuhla, když jsem u něj viděla zbraň. Začala jsem brečet a prosila ho, aby ji odložil. Volala jsem i jeho matce, aby si s ním promluvila," dodala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Ljubavko ❤️

Příspěvek sdílený 💫 Ivana Stanic 💫 (@iamivanastanic),Dub 30, 2020 v 11:08 PDT

Všechno bylo marné. „Šla jsem do koupelny a požádala ho, aby se oblékl," líčila průběh posledního setkání. „Pak se z pokoje ozval výstřel. Utekla jsem z bytu a zavolala záchranku," doplnila. Zdravotníci ovšem už našli jen mrtvé tělo fotbalisty, který hrál v mládežnické reprezentaci za Jugoslávii a na olympiádě v roce 2008 reprezentoval Srbsko.

Reklama