Hlavní obsah

Pořádně žhavé fotky odhalily tajemství. Messi je minulost, kráska má nový idol

Brasilia/Praha

Vyměnila Messiho? Známá milovnice fotbalu a populární Miss BumBum Suzy Cortezová se nikdy netajila láskou k hvězdě Barcelony. Však také tetování s jedním z nejlepších hráčů fotbalové historie zdobí její intimní partie, hráči pak posílala řadu žhavých vzkazů přes sociální sítě i přes média, až si ji Messi na internetu raději nechal zablokovat, aby doma neměl problém. Možná si i proto krasavice našla nový idol. Nebo jen Messiho poslala v době pandemie koronaviru na chvíli k ledu?

Foto: Sport.cz

Známá milovnice fotbalu a populární Miss BumBum Suzy Cortezová se nikdy netajila láskou k hvězdě Barcelony. Teď to ale vypadá, že je Lionel Messi minulostí, kráska zahořela láskou k Davidu Beckhamovi.

Článek

Na sociálních sítích se předvedla v dresu Davida Beckhama a jeho Interu Miami. Kráska, kterou na sociálních sítích sledují více než dva miliony fanoušků, šokovala své okolí. V minulosti se totiž netajila svou láskou k Messimu, jehož podobiznu si nechala vytetovat na místa, která jen tak někdo vidět nemůže... Tedy pokud se je zrovna kráska nerozhodne sama ukázat na internetu.

Argentinec ale neměl pro její počínání pochopení, teď proto kráska převlékla dres a vyměnila objekt své touhy. Zahořela láskou k Davidu Beckhamovi a oblékla dres Interu Miami. Brazilka dokonce slíbila, že jakmile pomine karanténa a přísná bezpečnostní opatření v souvislosti s pandemií koronaviru, přijede do USA a osobně se podívá na stadion klubu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Viva simples, sonhe grande, seja grato, dê amor, ria muito!

Příspěvek sdílený 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial),Kvě 5, 2020 v 7:06 PDT

„Jakmile se dostanu do USA, chystám se navštívit stadion. Těším se, až uvidím krásný Miami Park svobody. Blahopřeji nejlepšímu anglickému hráči Davidovi Beckhamovi a děkuji mu za vše, co dělá pro fotbal ve Spojených státech!" zveřejnila kráska. „Jsem si jistá, že Inter Miami CF vyhraje v sezoně 2020/2021 MLS," prorokuje dvojnásobná vítězka prestižní soutěže Miss BumBum.

Reklama