Hlavní obsah

Náhle zmizel! Fotbalový reprezentant utekl ze studia Ligy mistrů

Praha

Premiéra v roli experta pro českého fotbalistu skončila předčasně. Reprezentační záložník Antonín Barák se v sobotním vysílání studia Ligy mistrů televize O2 nakonec objevil jen během předzápasového programu. Pak musel náhle spěchat za svou partnerkou do porodnice, aby jako šťastný novopečený otec přivítal na světě svého syna Antonína.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Antonínu Barákovi se narodil syn během vysílání studia Ligy mistrů.Video: O2 TV Sport

 
Článek

Fotbalista Udine, který v druhé polovině uplynulé sezony hostoval v Lecce, si v sobotu odbyl premiéru v roli fotbalového experta televizní stanice O2. Diváci mohli na obrazovkách Baráka vidět během předzápasového programu, pak ale náhle zmizel.

O poločase už ve studiu zůstali pouze Petr Svěcený a František Straka. „Antonín Barák musel odejet do porodnice a asistovat u porodu své přítelkyně, pomoct jí, povzbudit ji. A všechno se to povedlo, podívejte se," vysvětlil následně divákům situaci moderátor Svěcený.

Pětadvacetiletému odchovanci Příbrami a jeho přítelkyni se narodil syn Antonín. V pořadí již šestý Antonín v rodinném klanu Baráků. „Už teď jsme na tebe neuvěřitelně pyšní a moc tě s tatínkem milujeme," napsala později na Instagram fotbalistova partnerka Nikola.

Reklama