Hlavní obsah

VIDEO: Další fotbalová gólparáda. Určete trefu týdne

Po týdnu je tu opět gólparáda, přehlídka branek ze všech možných koutů fotbalového světa. Jestliže minule jasně dominoval Luka Modrič, troufáme si tvrdit, že tentokrát jednoznačného favorita nabídka nemá. Neberte ji jako vyčerpávající či reprezentativní přehled gólů týdne, ale jen jako příjemné pokoukání na to, co se také stalo.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

1.

Michael Owen takhle zvyšoval na 2:0 pro Manchester United v utkání Carling Cupu proti Leedsu. Do přehlídky parádních momentů by určitě mohlo aspirovat i sólo Ryana Giggse z tohoto zápasu, ale po delším váhání jsme z tohoto utkání dali přednost této ráně. Manchester vyhrál 3:0.

2.

Australan Tommy Oar z Utrechu takhle parádně vyrovnával na 1:1 v nizozemské pohárové bitvě, v níž nakonec rozhodly penalty. Nádhera nakonec k postupu nevedla, uspěl totiž domácí tým De Graafschap

3.

Opět nevynecháme Jižní Ameriku. Tyhle nůžky měly patřičné ostří. Roger z týmu Ceara v brazilské lize takhle dal jeden ze svých dvou gólů, kterými přispěl k vítězství 3:2 v utkání s Coritibou.

4.

A je tu také trefa z portugalské ligy. Eduardo z Olhanense takhle nekompromisně v první půli poprvé překonal Gottardiho v bráně Leirie a jeho domácí celek vyhrál nakonec 2:1.

5.

Rychle a parádně! Tak to udělal Eran Zahavi. Už v první minutě dal za Palermo v utkání Serie A proti Cagliari branku, jeho tým vyhrál 3:2.

6.

Další zastávka v Anglii. A znovu Carling Cup. Owen Hargreaves dal zapomenout na všechna svá zranění a trable, takhle nastartoval Manchester City k výhře 2:0 nad Birminghamem.

7.

A nakonec Bílý balet. A pěkně stylový. Žádná síla, žádná bomba, ale vydařená ekvilibristika. Francouzský zadák Raphael Varane po rohu šikovně dával na 4:2 proti Vallecanu. Real nakonec vyhrál utkání španělské ligy 6:2.

Reklama