Hlavní obsah

VIDEO: Iniesta se činil v poháru, Pilař v reprezentaci. Opět je tu Gólparáda

Je tu další díl Gólparády. Tentokrát s převahou branek z mezistátních zápasů. Domácí soutěže měly pauzu, tedy až na poháry, z nichž jsme vybrali mimo jiné také Iniestovu trefu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Václav Pilař oslavuje gól vstřelený Černé Hoře.

Článek

1

Andres Iniesta dal jedinou branku Barcelony v pohárovém utkání na hřišti Hospitaletu. Stála za to. Moragón se mezi tyčemi natahoval marně.

2

Italové otrávili Polákům přípravu na EURO. A začal s tím Mario Balotelli, který dával na 1:0 pro svůj tým v přátelském utkání ve Vratislavi. Nakonec Italové přidali ještě jednu branku.

3

V Jižní Americe už naplno běží kvalifikace MS. A také s plnou parádou. Kolumbijci šli v boji s Venezuelou do vedení skvělým zásahem, který obstaral Freddy Guarin. Snaha brankáře Vegy byla marná, ale hosté ještě stihli vyrovnat.

4

Skotové si užili teplo na Kypru. A také vítězství, k němuž je nasměroval Kenny Miller. Dával na 1:0, Giorgallidis v bráně neměl šanci. Hosté nakonec zvítězili 2:1.

5

Už jen proto, aby nabídka nebyla poněkud jednotvárná se samými zásahy zdálky do horních rohů, je tu i tento gól. Chytrost a pohotovost ukázal Yahvé Prieto Rodriguez z Burgosu a dával ve třetí španělské lize na konečných 2:0 proti Realu Sociedad B.

6

Záložník Toni Kroos korigoval na 1:2 v utkání v Kyjevě. Gólman Rybka v domácí bráně sebou nestačil náležitě mrsknout. Němci se nakonec s Ukrajinci rozešli smírně 3:3.

7

A ještě jedna nádhera ze stejného utkání jako ta předešlá. Ukrajinec Serhij Nazarenko takhle v duelu s Němci překonal Zielera, dával na 3:1 a zval diváky na Euro v příštím roce.

8

Na závěr Václav Pilař, český hrdina prvního barážového utkání s Černou Horou. Jeho trefa začínala pootevírat vrata na Euro.

Reklama

Související témata: