Hlavní obsah

VIDEO: Beckham se trefil jako zamlada. Je tu Gólparáda

PRAHA

Nabídka je znovu pestrá, branek - i těch parádních - padla v minulých dnech fůra, a tak je z čeho při další Gólparádě vybírat. Znovu je tu přehlídka zajímavých tref ze zahraničních trávníků.

Foto: Anthony Bolante , Reuters

David Beckham

Článek

1

Exotika na úvod. Nepálský kapitán Sagar Thapa exkluzivní trefou v páté minutě nastavení rozhodl utkání proti Bangladéši.

2

Jan Rezek se v kyperské lize trefil bleskově po začátku druhé půle. A také parádně, chytře. Jeho Famagustra vedla 2:0, nikosijský Olympiakos už jen korigoval a na výsledku už nic nezměnilo ani Rezkovo vyloučení.

3

Ještě jednou zápas kyperské ligy. Touhle parádní trefou Mercio z Olympiakosu Nikósie snížil na 1:2, body ale jeho celek v souboji s Famagustou nezískal.

4

Darren Ambrose z Crystal Palace ozdobil čtvrtfinále Ligového poháru s Manchesterem United, jeho tým vedl 1:0 a výhrou 2:1 v prodloužení postupuje dál.

5

Pablo Granoche z Novary v zápase italského poháru nůžkami vyrovnával na 1:1 v souboji s Catanií, jeho tým nakonec vyhrál 3:2.

6

David Beckham s Los Angeles Galaxy vyrazil na asijské turné a touhle vymetenou šibenicí se podílel na vítězství 6:1 nad Filipínami.

7

A jsme u protinožců. Tim Brown z týmu Wellington Phoenix využil zakolísání brankáře a dal na 2:0 v utkání s FC Sydney. Celek, který vede Vítězslav Lavička, už jen snížil.

8

A ještě zastávka v Mexiku. Ángel Sepúlveda se parádně orientoval v šestnáctce a trefil se výstavně. Jeho tým Monarcas Morelia ale se Santosem prohrál 2:3.

Reklama

Související témata: