Hlavní obsah

VIDEO: Gólparáda! Ronaldo, Messi, Neymar... Těžký výběr

PRAHA

Tak to bude těžký výběr. Největší esa fotbalového světa se sešlake konci roku v Gólparádě. Vyšlo to senzačně. I plejáda dalších hráčů nabízí sváteční podívanou v tomto balení přehlídky branek.

Foto: Yuriko Nakao, Reuters

Útočník Barcelony Lionel Messi (vlevo) i útočník Santosu Neymar jsou ve výběru Gólparády.

Článek

1

Mathieu Valbuena poslal Marseille touhle trefou do jarní části Ligy mistrů, dortmundskému brankáři Weidenfellerovi i jeho spoluhráčům zbyl po domácí prohře 2:3 jen smutek, nezahrají si ani Evropskou ligu.

2

Parádní góly padají i v Bolívii. Gualberto Mojica se takhle podílel na ligové výhře Oriente Petrolero nad týmem Guabira 4:1.

3

Adrien Silva byl hlavní postavou svého týmu Academica v utkání portugalské ligy s Olhanense. Dal oba góly utkání, druhý byl exkluzivní.

4

Čtvrtá italská liga, ale gól prvotřídní! Giuseppe Torromino takhle v dresu Trevisa vyrovnával v  souboji s Entellou na konečných 2:2.

5

Olcay Sahan z Kaiserslauternu v bundeslize parádně vyrovnával v utkání s Dortmundem na konečných 1:1. Někdy se to tak seběhne, že jeden brankář je v Gólparádě dvakrát v jedné edici. Teď měl smůlu Weidenfeller. 

6

Brazilec Neymar navedl nádhernou trefou svůj Santos k semifinálové výhře 3:1 nad Kašiwou v semifinále MS klubů.

7

A zase klubové MS. A dokonce stejný zápas jako v minulém případě. Jen v akci je někdo jiný, Neymarův kolega Borges, který dával druhý gól brazilského celku.

8

Real ve španělské lize "seřezal" Sevillu (6:2), Cristiano Ronaldo k tomu pomohl excelentním gólem na 3:0, Varas v bráně byl bezmocný.

9

A ještě návrat k MS klubů. Lionel Messi odstartoval finálovou kanonádu Barcelony (4:0) ve finále proti Santosu, který tentokrát vystupoval v roli těžce poraženého.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín