Hlavní obsah

Zvíře na hřišti. Fotbalové utkání přerušil nezvaný host

La Paz/Praha

Na trávníku řádil čtyřnohý tulák. Nezvyklý obrázek se naskytl divákům fotbalového utkání nejvyšší bolivijské soutěže mezi kluby Strongest a Nacional Potosí v hlavním městě La Paz. Rozhodčí musel na chvíli přerušit duel poté, co se na hřišti objevil pes. Na to, jak legrační scénka se zvířetem probíhala, se můžete podívat ve videu níže.

Fotbalový zápas přerušil pes.Video: Reuters

 
Článek

Přerušit utkání vběhnutím na hřiště často bývá spíše dílem pomatených exhibicionistů, kteří na sebe chtějí strhnout pozornost televizních kamer. Svou chvilku slávy si ale tentokrát neužili šílený fanoušek nebo spoře oděná kráska, nýbrž potulný pes.

Ten si svůj den rozhodl zpestřit návštěvou duelu bolivijské fotbalové ligy Profesional. Dění na trávníku ho ale nejspíš až tolik nebralo, a tak se objektem jeho zájmu stala kopačka jednoho z hráčů na lavičce. Ke smůle aktérů utkání se pes rozhodl s obuví rozehrát vlastní hru přímo na hřišti mezi fotbalisty.

Zahánění lajnového rozhodčího kýžený výsledek nepřineslo, a tak musel hlavní arbitr na chvíli přerušit zápas. Nevítaného návštěvníka do útrob stadionu následně odnesl jeden z hráčů.

Reklama

Související témata: