Hlavní obsah

Romáriův syn si po gólu vysloužil pochvalu od Ronalda

RIO DE JANEIRO

Syn slavného brazilského kanonýra Romária se nejspíš potatil. Po brance, kterou osmnáctiletý Romarinho pomohl Vasku da Gama k výhře 3:2 nad San Franciskem v mládežnickém turnaji Copa Sao Paulo, si dokonce vysloužil pochvalu od trojnásobného nejlepšího fotbalisty světa Ronalda.

Foto: archiv, Sport.cz

Romáriomůže být na svého syna pyšný.

Článek

Syn mistra světa z roku 1994 nastoupil na hřiště ve druhém poločase a hlavičkou v 82. minutě vstřelil třetí branku Vaska da Gama. "Romarinho ukázal, že má hvězdné geny," napsal na sociální síti Twitter Ronaldo, který si s Romáriem zahrál v brazilské reprezentaci.

"Přesně takové góly dával táta," uvedl Romarinho. "Mám štěstí, že jsem s ním čtyřiadvacet hodin denně. Hodně jsem se od něj naučil," uvedl fotbalista, který je smířen s tím, že bude neustále k otci přirovnáván. "Ve fotbale jste pod tlakem pořád, ale jako Romáriův syn to mám ještě těžší," prohlásil.

Romarinho sice dal důležitý gól na 3:1, svůj výkon však nepřeceňoval. "Dal jsem gól, takže v hodnocení dostanu deset z deseti, ale celkově bych si zasloužil trojku, čtyřku," řekl. "Nezačal jsem dobře, byl jsem nervózní a kazil přihrávky. Myslím, že táta by mě nezkritizoval, jen by mi řekl, ať příště hraju líp," dodal.

Reklama