Hlavní obsah

Slávistická hvězda se bude ženit! Řekla ano, jásal Olayinka

Stal se naprosto stěžejním hráčem fotbalové Slavie. Nigerijský záložník či útočník Peter Olayinka zažívá parádní období, které si v krátké zimní přestávce před pokračováním české nejvyšší soutěže řádně zpestřil. Zasnoubil se totiž s nigerijskou kráskou a miss své země Yetundou Barnabasovou!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Peter Olyinka oslavuje gól vstřelený Liberci.

Článek

Obrany soupeřů ničí svou rychlostí i technickou vybaveností. Uhlídat pětadvacetiletého Olayinku se nedaří nejen českým týmům, ale ani těm evropským. Poznalo to v Evropské lize například francouzské Nice, nebo v předkole Ligy mistrů norský Midtjylland. Hráči obou zmíněných klubů rychlonožku z Edenu nehlídali.

Slávistického rychlíka zkrotila až jeho krajanka a miss Nigérie z roku 2017 Yetunda Barnabasová. "Řekla jsem ´ano´ lásce mého života, mému srdíčku. Jsi mé všechno, navždycky tě budu milovat," říkala pohledná slečna, která se mimo jiné živí jako modelka či herečka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Olayinka Peter Oladeji (@olayinka_peter)

Olayinka byl ve vyjadřování svých pocitů poněkud stručnější, to však na jeho pocitech štěstí nic neubírá. "Řekla ano," jásala opora Slavie.

Otázkou zůstává, jak dlouho bude Peter Olayinka dělat radost slávistickým fanouškům, o jeho služby se totiž zajímá řada evropských klubů. Tu hlavní výhru však mladý Nigerijec může oslavit již nyní.

Reklama

Související témata: