Hlavní obsah

Fotbalista to s oslavou přehnal, za svou eskapádu se pak omlouval manželce

Luque/Praha

Trestu od disciplinárky se nejspíš nevyhne. Argentinsko-paraguayský fotbalový útočník Raúl Bobadilla v nedávném utkání nejvyšší paraguayské soutěže gólem ztvrdil vítězství svého celku Guarani nad Libertadem. S následnou oslavou své trefy to ale poněkud přehnal. Přímo před televizní kamerou se totiž vysvlékl téměř donaha. Za své počínání se pak omlouval své manželce. Jeho exhibicionismus ho možná navíc nakonec přijde pěkně draho.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Guarani Raúl Bobadilla si spletl hřiště se striptýzovým klubem.

Článek

Třiatřicetiletý bývalý paraguayský reprezentant v závěru utkání na půdě Libertadu ztvrdil brankou vítězství svého celku 3:1 ve čtvrtfinále ligy.

Radost to pro něj byla obrovská. Následná oslava se mu ovšem poněkud vymkla kontrole. Nejprve si sundal dres, poté i GPS vestu. Ale to mu nejspíš bylo málo, a tak šel téměř dolů i celý spodek jeho sportovního úboru.

Rozhodčí měl nejspíš zakrytý výhled, neboť Bobadillovi udělil pouze žlutou kartu. Za své počínání se bývalý fotbalista Mönchengladbachu po utkání omlouval své choti. „Lituji své oslavy, doufám, že to moje žena neviděla," nechal se slyšet pro deník Sun.

Jenže trest Bobadillu nejspíš nemine. Poté, co se z jeho striptýzu stalo virální video na internetu, se celou záležitostí začala zabývat disciplinární komise paraguayské ligy.

Fotbalisté Guarani přitom v semifinále zdolali Guairenu a ve středu je čeká finále proti Olimpii Asuncion. Je možné, že hbitý útočník se tak kvůli svému prohřešku v nejdůležitějším zápase sezony na hřiště nepodívá.

Reklama