Hlavní obsah

Hororové zranění, fotbalista se kolenem napíchl na hřebík

Sténal bolestí a putoval rovnou na ošetřovnu. K velmi nešťastnému zranění přišel španělský fotbalista Unai Bilbao v nedávném utkání nejvyšší mexické soutěže mezi Necaxou a Atlétikem San Luis. Šestadvacetiletý obránce při skluzu narazil do reklamního poutače u hrací plochy a obřím hřebíkem si roztrhl koleno.

Foto: @JCZamora07, Twitter

Reklamní poutač byl k hrací ploše připevněn masivním kusem oceli, fotbalista Unai Bilbao se o něj nepříjemně zranil.

Článek

Obránce Bilbao nebude na utkání proti Atlétiku vzpomínat v dobrém. V 76. minutě utkání svedl souboj o balon s útočníkem Nicolasem Ibaňezem. Španěl Bilbao přitom doklouzal až za gólovou čáru, kde byl k jeho smůle reklamní poutač k trávníku připevněn několikacentimetrovými hřeby.

Neštěstí bylo na světě. Ostrý hrot mu rozpáral koleno a obránce domácích se svíjel v bolestech. Rána si podle všeho vyžádala tucet stehů.

„Lékařský tým mu zašil koleno dvanácti stehy, žádné další komplikace nenastaly," napsal klub po utkání na sociální sítě a dodal, že hráč se vrátí na trávník, až se rána zahojí.

„Kéž by stehy byly body, které by nás vynesly do čela ligy," žertoval na sociálních sítích sám Bilbao. „Bylo to ošklivé a bolestivé, ale mohlo to dopadnout hůř," dodal fotbalista.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata:
Hřebík