Hlavní obsah

Strach o život. Lupič s pistolí okradl reportéra přímo před stadionem Barcelony

Chvíle hrůzy zažil štáb televize během natáčení reportáže před fotbalovým stadionem Barcelony SC v ekvádorském Guayaquilu. Respirátorem maskovaný útočník tam přepadl pracovníky médií s pistolí v ruce a okradl je o mobilní telefon. Incident se naštěstí obešel bez újmy na zdraví, podívat se na něj můžete ve videu níže.

Muž vytáhl zbraň na reportéra před fotbalovým stadionem.

 
Článek

Ekvádorský televizní zpravodaj Diego Ordinola zrovna dokončoval reportáž před fotbalovým stadionem Isidra Romera v největším ekvádorském městě Guayaquil, když k němu náhle přistoupil maskovaný lupič a namířil na něj revolver.

Zloděj po novinářích požadoval mobilní telefony a kameru. Po krátkém dohadování si vzal kameramanův telefon a z místa uprchl. Štáb se za ním ještě vydal a stihl natočit, jak muž s komplicem z místa činu prchá na skútru.

Ordinola dramatické záběry uveřejnil prostřednictvím svého twitterového účtu. „Nemůžeme ani v klidu pracovat, stalo se to v jednu hodinu odpoledne před stadionem Monumental," posteskl si.

Mluvčí místní policie slíbil, že zloděje vypátrají. Ekvádor patří k méně bezpečným státům. Dle statistik za rok 2020 mu podle indexu kriminality patří až 90. příčka na světě. Jen pro porovnání, Česko je na 18. místě.

Reklama