Hlavní obsah

Dobře mu tak! Fotbalistovi ruply nervy a napálil míč přímo do hlavy protihráče

To se může zřejmě stát jen v Rusku. Záběry z autového vhazování ve třetí fotbalové ruské lize se po sítích řítí jako lavina a směje se jim celý svět. Situaci lze ale brát jako varování, že s ruskými hráči si neradno zahrávat...

Foto: Sport.cz

Salnikov se s tím nemazal. Pecka to byla pořádná...

Článek

K incidentu došlo během prvního poločasu utkání třetí fotbalové ligy mezi Kamazem a Čeljabinskem. Ilja Salnikov se chystal vhodit balon do hry, ale do cesty se mu provokativně postavil jeden z protihráčů tak, že rozehrávku znemožnil.

Místo toho, aby čeljabinský hráč počkal, až celou situaci vyřeší rozhodčí a soupeř odstoupí do patřčné vzdálenosti, vzal si vše na triko sám. Míč napálil přímo do hlavy provokatéra. Nejspíš čekal, že je sudí pokárá, možná mu i udělí žlutou kartu. To se ale přepočítal a náramně se divil. Sudí vytáhl rovnou červenou kartu a Salnikov se pakoval do kabin.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 433 (@433)

Video zachycující celý incident se okamžitě stalo virálním hitem a vidělo ho více jak 5 a půl milionu fanoušků. „Zasloužil si to. Tohle se může stát fakt jen v Rusku," baví se nad situací. Zápas nakonec skončil vítězstvím Kamazu 3:1.

Reklama

Související témata: