Hlavní obsah

Bývalý trenér Sparty má nové angažmá! Fanoušci klubu oslavují

Praha

Senzační zpráva letí fotbalovým světem! Slavný kouč, který nedávno zkoušel nastartovat pražskou Spartu, ale nakonec jej nahradil Pavel Vrba, má nové angažmá. Sice už mohl myslet na důchod, jenže teď osmašedesátiletého experta Václava Kotala angažoval divizní FK Náchod. „Fantastická novina," stálo na klubovém facebookovém profilu klubu. „Hlavním trenérem FK Náchod se stává Václav Kotal," mohli si přečíst fanoušci a neskrývali nadšení.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Václav Kotal ještě během angažmá ve Spartě Praha.

Článek

Kotal působil na Letné až do letošního března, pak ale kvůli nevyrovnaným výkonům a výsledkům zkušený kouč předčasně balil. Konec jej pochopitelně mrzel, Spartu má stále v srdci, nicméně nezbývalo, než rozhodnutí klubového vedení respektoval.

Do trenérské vizitky si i tak mohl přidat další úspěch v podobě vítězství v MOL Cupu 2020, dvě výhry nad Celtikem v Evropské lize.

A teď se trenérská legenda dočkala nového angažmá, když jej angažoval divizní Náchod. A jeho fanoušci oslavují návrat slavného rodáka.

„Dobrá volba. Dobrý trenér, dobrý nachoďák," komentoval na internetu informaci jeden z příznivců. „Vendo dotáhni nás do třetí ligy ať na stáří vidím v Náchodě dobrý fotbal," vyslovil přání další.

Reklama

Související témata: