Hlavní obsah

Otřesné! Fotbalista kopl rozhodčího do hlavy. Čelí obvinění z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Ve sportu se stále častěji objevují případy surových napadení rozhodčího. O víkendu se takový incident stal v české druhé futsalové lize, ale v Brazílii to zašlo ještě dál. Fotbalista William Ribeiro nakopl rozhodčího do hlavy a čelí obvinění z pokusu o vraždu.

Foto: @futtmais, Twitter

Fotbalista William Ribeiro při zatýkání

Článek

Brazilský fotbalista byl zatčen po šokujícím útoku na rozhodčího, pro kterém byl funkcionář v bezvědomí převezen do nemocnice. Podle místních zdrojů nyní hráče bude vyšetřovat policie a bude čelit obvinění z pokusu o vraždu.

K incidentu došlo během divizního zápasu mezi Sao Paulem a EC Guarani v brazilském státě Rio Grande do Sul. Přibližně 15 minut po začátku druhého poločasu hráč Sao Paula William Ribeiro zasadil rozhodčímu Rodrigu Crivellarovi řadu úderů.

Když jeho tým prohrával 0:1, Ribeiro se rozhořčil nad tím, že dostal žlutou kartu. Sudího strhl na zem, kde ho kopl zezadu do hlavy. Crivellaro po tomto zásahu upadl do bezvědomí a musel být převezen do nemocnice. Hráči okamžitě volali zraněnému sudímu pomoc a útočníka odtrhli.

Zápas byl po incidentu za stavu 1:0 pro domácí přerušen. Ribeiro byl na místě zatčen vojenskou policí a odvezen na stanici. Stanice beIN Sports USA uvedla, že čelí vážnému obvinění z pokusu o vraždu. Vedení klubu s ním navíc okamžitě ukončilo smlouvu.

Oba kluby čin odsoudily a vyjádřily podporu zraněnému rozhodčímu, který se v nemocnici pomalu zotavuje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články