Hlavní obsah

Agüero je chudák, opřel se do hvězdy Manchesteru City legendární Maradona

Dubaj

Jeden z nejlepších fotbalistů všech dob Diego Maradona se v den svých 53. narozenin veřejně opřel do současné hvězdy Manchesteru City Sergia Agüera. Autor slavné „boží ruky“ nazval manžela své dcery „chudákem“.

Foto: Paul Hackett, Reuters

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero.

Článek

Útočník City strávil v manželství s Maradonovou dcerou Gianninou čtyři roky a má s ní syna Benjamina. Známý argentinský manželský pár se však letos rozešel a zdá se, že Maradona zlobivému zeti jen tak neodpustí.

„Je to chudák, jehož jméno ani nechci vyslovovat," stěžovala si bývalá hvězda v argentinském rozhlase. Nicméně do dalších ostrých výrazů se známý bouřlivák nepouštěl a jen prohlásil, že v právnických bitvách se hodlá razantně postavit na stranu své dcery.

„V příštím sezení mé dcery s právníkem chci při ní stát. Uvidíme, kdo může mluvit. Příště chci být u toho, abych viděl, jestli on (Agüero) vůbec něco řekne," pokračoval Maradona.

Mistr světa z roku 1986 momentální sídlí v Dubaji, kterou označuje za svůj sportovní exil. „Chybí mi tu moje dcery, ale člověk zkrátka nemůže mít všechno," vzkázal a zároveň poděkoval všem svým fanouškům za přání k narozeninám.

Reklama

Související témata: