Hlavní obsah

Kuriózní situace na Copa América. Rozhodčí pobavil při losování oba kapitány

Pasadena

Nejen trapasy s hymnami, ale i kuriózní momenty přináší letošní ročník Copa América. Těsně před začátkem zápasu mezi fotbalisty Kolumbie a Paraguaye došlo ke komické situaci, která hodně pobavila oba kapitány Jamese Rodrígueze i brankáře Justa Villara.

Komická situace, která pobavila kapitána Kolumbie i Paraguaye.

 
Článek

Losování před zahájením zápasu je běžnou záležitostí. Kapitáni se sejdou u rozhodčích, vyberou si stranu mince a hlavní arbitr ji poté nechá volně dopadnout na trávník. Tým, který vyhraje los, si vybere, na kterou branku bude v prvním poločase útočit. Jeho soupeř pak zahájí utkání výkopem.

I tentokrát probíhalo vše jako vždy, výsledek losování ale všechny přítomné zaskočil. Mince z ruky brazilského sudího Hébera Lopese totiž dopadla na hranu, což vyloudilo úsměvy jak u hvězdného Rodrígueze, tak jeho protějšku Villara.

Lopes tak musel hodit mincí ještě jednou a napodruhé už vše vyšlo. Kolumbie byla v zápase nakonec úspěšnější, když v Pasadeně zdolala protivníka 2:1 a připsala si na jihoamerickém mistrovství druhé vítězství. Paraguay je s jedním bodem za bezbrankovou remízu s Kostarikou zatím ve skupině A třetí.

Reklama

Související témata: