Hlavní obsah

Slavný obránce složil reportéra na lopatky, ten se tím pochlubil na internetu

Londýn

Když už nemůžu hrát, tak aspoň pobavím spoluhráče na tréninku, řekl se nejspíš David Luiz, obránce Chelsea před zápasem FA Cupu proti Wolverhamptonu. A povedlo se mu to náramně. Od zkušeného obránce to schytal reportér klubové Chelsea TV. Brazilec ho složil na lopatky raz dva, reportér Lee Parker pak vše zveřejnil na internetu. Je znát, že v Chelsea, která vede Premier League, vládne na rozdíl od Arsenalu velká pohoda.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Obránce Chelsea David Luiz.

Článek

Premier League vede Chelsea o parník a její hráči jsou ve velké pohodě. Že zrovna nemůžou nastoupit do utkání, to je nemůže rozházet. Ukázal to třeba obránce David Luiz, který pobavil na tréninku spoluhráče tím, že v zápasnickém stylu složil k zemi reportéra klubové Chelsea TV. Spoluhráč Nathaniel Chalobah se hned proměnil v rozhodčího a odklepal Luizovo vítězství.

 

When @davidluiz_4 attacks!!

Příspěvek sdílený Lee Parker (@leeparkertv),Úno 17, 2017 v 7:34 PST

Reportér Lee Parker z klubové televize se nechal slyšet, že upraví svoje pravidlo číslo jedna. Nikdy nepracujte se zvířaty, s dětmi a teď skupinu rozšířil o brazilského obránce Davida Luize. Ten ho totiž při natáčení před zápasem FA Cupu proti Wolverhamptonu dostal na lopatky, když ho složil během reportáže na tréninku v Cobhamu. Nakonec se ale všichni vtípku zasmáli a reportér se událostí pochlubil na internetu.

Reklama

Související témata: