Hlavní obsah

Dívčí šampionát vrcholí, fanoušci si mohou užít fotbalového festivalu v Plzni

Plzeň

Mistrovství Evropy fotbalistek do 17 let vyvrcholí v neděli od 18:30 finálovým zápasem Německo - Španělsko na plzeňském stadiónu. Závěrečný den šampionátu si ale mohou užít nejen hráčky a trenéři nejlepších dvou týmů. Bohatý doprovodný program je připraven i pro všechny fanoušky, kteří do Štruncových sadů dorazí.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Zleva Češka Aneta Pochmanová a Océane Deslandesová z Francie.

Článek

Organizační výbor nabízí fanouškům opravdový vrchol třináctidenního šampionátu, který pořádá Česká republika. Ve formátu sportovního a kulturního podvečera tak rozhodně nemá jít v Plzni jen a pouze o fotbal.

„Fotbalové festivaly plné zábavy a sportu se setkaly na šampionátu s ohromně pozitivní odezvou a my rozhodně nechceme v tomto směru zklamat ani ty, kteří přijdou v neděli na finálový zápas. Naopak! Všechny srdečně zveme a ručíme za to, že si to ve Štruncových sadech patřičně užijete," láká k návštěvě ředitelka turnaje Tereza Doušová.

Fanoušci budou moci přímo v areálu plzeňského stadiónu sledovat utkání české reprezentace na hokejovém mistrovství světa. Výběr trenéra Jandače se od 16:15 poměří s Francií. Po hokeji už se budou moci fanoušci začít naplno věnovat sportovnímu vyvrcholení fotbalového ME žen do 17 let, finálový zápas má výkop v 18:30.

O zábavu bude postaráno ale i po slavnostním dekorování šampiónek na trávníku Viktorie. Ve Štruncových sadech totiž vyvrcholí soutěž hudebních kapel a v rámci této příležitosti vystoupí na západě Čech i populární kapela Slza. Navíc diváky čeká celá řada dalších atrakcí a to vše zdarma. Vstupenky jsou stále k dostání, koupit je lze i v den utkání přímo na stadiónu.

Reklama

Související témata: