Hlavní obsah

Fotbalového trenéra zranil jeho svěřenec, skončil v nemocnici a bude muset na operaci

Rio de Janeiro/Praha

Fanoušci jsou během zápasu ve varu, stejně jako trenéři. Ti často poskakují u lajny a udělují hráčům pokyny. Možná si ani neuvědomují, do jakého jdou rizika. Můžou totiž snadno přijít k úhoně, přesvědčil se o tom jeden z koučů během pohárového utkání v Brazílii. Skončil v rukách zdravotníků a nejspíš se nevyhne operaci.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kuriozní zranění fotbalového trenéraVideo: sntv

 
Článek

Trenér Nivaldo Lancuna, který vede brazilský tým Parnahyba SC. Během poháru vyběhl až na kraj vymezeného území před střídačku, aby udělil hráčům pokyny. Jenže to neměl dělat. U lajny došlo k tvrdému souboji dvou fotbalistů. Jeden z nich po ataku vylétl ze hřiště, kde trefil stojícího dvaašedesátiletého kouče a neštěstí bylo na světě.

Kouč se po nečekaném KO nezvedl. S bolestnou grimasou ležel na zemi, kde jej zkoušeli dát dohromady zdravotníci. Jenže nakonec trenér skončil v nemocnici s podezřením na vážné poranění kolenních vazů, reálně hrozí, že bude muset na operaci. O všem rozhodnou výsledky dalších vyšetření. Parnahyba zápas prohrála 0:4 a z turnaje vypadla, navíc přišla i o kouče.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín