Hlavní obsah

Ten, kdo mluví vždycky pravdu. Tévez se prý nezranil při návštěvě vězení

Buenos Aires

Argentinský útočník Carlos Tévez popřel, že by utrpěl zranění při fotbálku ve vězení během návštěvy nevlastního bratra. Hráč Bocy Juniors uvedl, že si poranil lýtko v tělocvičně, když upadl na trenažéru.

Foto: Sport.cz

Carlos Tévez

Článek

"Nechápu, proč mi někdo nevěří. Kdyby se mi to nestalo v tělocvičně, tak bych to netvrdil," uvedl Tévez v rozhovoru pro televizní stanici TyC Sports. "Začalo se spekulovat o vězení nebo golfu. Ale oni někdy ani nevědí, že plácají nesmysly. Já vždycky mluvím pravdu, ať už je to politicky korektní, nebo ne," řekl bývalý útočník Manchesteru United i City nebo Juventusu.

Podle argentinského listu Clarín doplatil Tévez na fotbálek s vězni v Córdobě, kde si jeho bratr Juan Alberto Martínez odpykává šestnáctiletý trest za ozbrojené přepadení z roku 2010. Bývalý reprezentant prý utrpěl zranění při drsném faulu.

"Nejsem takový idiot, abych se šel ukazovat do basy. Tyhle kraviny, co vypouštějí, mi ubližují a zároveň mě posilují, protože se musím dál vyvíjet. Je načase sklapnout a odevzdat všechno na hřišti," uvedl Tévez, který se vrátil do Argentiny po lukrativním, ale nepovedeném angažmá v čínském klubu Šanghaj Šen-chua, které označil za sedmiměsíční dovolenou.

Reklama

Související témata: