Hlavní obsah

Okamžiky hrůzy! Vztek z neodpískané penalty nahradil strach o život

Vztek a zlobu z neodpískané penalty vystřídal strach o život. Po souboji v pokutovém území, kdy bránící hráč Litoměřicka Patrik Valenta strčil do Michala Švejdy ze Štěchovic, upadl útočící fotbalista nešťastně na kovovou konstrukci za brankou. Z gest hráčů bylo jasné, že je zle. Hlavy schované v dlaních, gestikulace ke střídačkám s prosbou o okamžitou pomoc lékařů. Výsledky pádu byly hrozivé. Prasklá týlní kost, patnáct stehů na hlavě a čtyři zlomené krční obratle. Rozhodčí zákrok přešel, Švejdu sanitka odvezla do nemocnice.

Foto: TJ Štěchovice

Zranění štěchovického kapitána Michala Švejdy bylo vážné. Ze hřiště ho v Litoměřicích odvezla sanitka do nemocnice.

Článek
Fotogalerie

Kapitán Štěchovic Švejda na zápas České fotbalové ligy nikdy nezapomene. Naběhl si na chytrou přihrávku, jenže pak do něj v pokutovém území vrazil soupeř a Švejda se poroučel k zemi (na videu v čase 47:05). Kdyby za bránou nestála kovová konstrukce držící ochrannou síť, nejspíš by se rozplácl na trávníku a za chvíli by se zapojil do hry.

Jenže tady k obrovské smůle hlavou trefil kovovou tyč a to byl pořádný malér. Do akce museli zdravotníci a následně sanitka, která hráče převezla do nemocnice, kde se podrobil operačnímu zákroku.

Reklama

Související témata: