Hlavní obsah

Vysmívali se hráči vítězného Realu Liverpoolu? Sraz reprezentací na Anfieldu přitáhl pozornost

Liverpool/Praha

Někteří šampióni letošního ročníku Ligy mistrů se sešli na stadiónu Liverpoolu, aby nastoupili k přípravnému utkání Brazílie s Chorvatskem před mistrovstvím světa ve fotbale. Fotografie z instagramového účtu záložníka Matea Kovačiće zachycují spoluhráče z Realu Madrid, jak hází úsměvy u loga svých finálových soupeřů.

Foto: Sport.cz

Hráči Realu Madrid u znaku Liverpoolu před přátelským utkáním Brazílie s Chorvatskem.

Článek
Fotogalerie

Hráči z obou reprezentací, jmenovitě brazilský obránce Marcelo a chorvatští záložníci Luka Modrić s Mateem Kovačićem, kteří společně v barvách Bílého baletu triumfovali v Lize mistrů, se před mezinárodním přátelským utkáním bavili před logem Liverpoolu na stadionu Anfield a spustili na internetu virální bouři.

Z fotografií z Kovačicóva Instagramu není zcela patrné, jestli si prostě jen připomínali radostné okamžiky a měli radost ze shledání, nebo se svým finálovým soupeřům zpětně vysmívali za porážku. Video ze setkání podporuje spíš první verzi, posuďte ale sami.

Real Madrid ve finále Ligy mistrů zvítězil nad Liverpoolem 3:1 a slavnou soutěž ovládl potřetí v řadě. Ve finále byl lepší v počtu gólů i ve značné části doprovodných statistik, cestu za pohárem však španělskému klubu nechtěně vyšlapal nešťastník Loris Karius, brankář Liverpoolu, jenž se při dvou gólech Realu dopustil ostudných chyb. Čtyřiadvacetiletý gólman se za to po finále dostal na pranýř a stal se terčem mnoha vtipů.

Brazílie k přípravě s Chorvatskem nastoupí v neděli 3. června od 16:00.

Reklama