Hlavní obsah

Slávisté slavili už ve vlaku! Coufal si ustlal v přihrádce na zavazadla

Praha

Fotbalová Slavia ve středu zpečetila fantastickou sezonu ziskem MOL Cupu. Hráče sice čeká ještě závěrečný zápas Fortuna ligy proti Spartě, ale ligový titul už jim nikdo nevezme. Sešívaní získali poprvé od roku 1942 double a při oslavách to dokázali pořádně rozbalit. Co všechno se dělo?

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Euforie fotbalistů Slavie po triumfu ve finále MOL Cupu.

Článek
Fotogalerie

Hráči začali slavit hned po zápase, kdy kromě tradiční děkovačky došlo i na korunovaci staronových vítězů poháru.

Oslavy samozřejmě pokračovaly i po cestě, což dokazují četné fotografie a videa, kterými slávistický šéf Jaroslav Tvrdík nešetřil na svém Twitteru.

„Čistá radost. Věříme, že jsme rozdávali fotbalovou radost. Víme, že to dál bude již jen a jen těžší. Nesmíme ztratit ambice, ale ani pokoru a odhodlání tvrdě pracovat," píše Tvrdík u videa z vlaku. „Ale dnes slavme!" nabádá.

A slávisté si jeho slova vzali k srdci. Některé z hráčů však oslavy viditelně zmohly už ve vlaku - například Vladimír Coufal si ustlal přímo v zavazadlové přihrádce.

Oslavy pak pokračovaly i po návratu do hlavního města - červenobílí se vydali do baru, kde se viditelně dobře bavili.

Slavia to má v tomto týdnu náročné a to nejen na trávníku. Už v neděli ji totiž čekají další oslavy, tentokrát ligového titulu. A fanoušci i hráči červenobílých by si jistě přáli je korunovat výhrou nad odvěkým rivalem Spartou.

Reklama