Hlavní obsah

Finále domácího poháru doprovodí koncert

Domácí fotbalová sezona vrcholí bitvou o titul ligového mistra. Dva týmy však čeká ještě jeden zápas navrch. Jablonec a Plzeň se střetnou ve finále Ondrášovka Cupu. Pohárová soutěž vyvrcholí v úterý 18. května ve 20:15 v Generali Areně v Praze na Letné a vstupenky budou k dostání ve třech městech.

Foto: Břetislav Fiala, ČTK

Plzeňský fotbalista František Rajtoral (vlevo) v souboji s jabloneckým Anesem Haurdićem.

Článek

Lístky na finále Ondrášovka Cupu si zájemci mohou zakoupit v Praze od 10. května v Zákaznickém centru AC Sparta Praha v ulici Milady Horákové 98, v Plzni na stadionu Viktorie Plzeň ve Štruncových sadech a v Jablonci nad Nisou v Chance Aréně a ve Sport baru v Lidické ulici. Vstupenky se budou prodávat i v den zápasu v pokladně Generali Arény a jsou ve dvou cenových kategoriích 150 Kč a 100 Kč.

Zákaznické centrum na stadionu Sparty je otevřeno takto: Pondělí, úterý a čtvrtek (9-12 a 13-17,30), středa (9-12 a 13-19), pátek (9-12 a 13-16).

Vlastní finálové utkání doprovodí zhruba hodinový koncert, jehož začátek je naplánován na 18:30. Fotbalový večer dále doplní i několik soutěží, které si pro návštěvníky připravil sponzor soutěže Ondrášovka a.s. Stadion bude pro diváky otevřen od 18 hodin.

Kulturním programem bude provádět Libor Bouček.

Organizovaná mládež do 15 let má vstup na finále zdarma. Je však třeba se do 17. května předem nahlásit u slečny Novotné na mailu: novotna@fotbal.cz nebo na telefonu 233 029 111.

Reklama