Hlavní obsah

Pohádková nabídka pro hvězdu. I když bude spát, vydělá statisíce

Londýn

Pohádková nabídka leží na stole. Stačí podepsat a hvězda bude v balíku. Ne že by v současnosti záložník Chelsea Eden Hazard trpěl nouzí, ale z nové nabídky od londýnských Blues se mu muselo rozbušit srdce. Když podepíše novou smlouvu, vydělá osm a půl milionu korun týdně, nebo také přes padesát tisíc korun za hodinu. Chelsea o hráče, který uvažuje o angažmá v Realu Madrid, nechce přijít a dělá všechno možné, aby Hazarda udržela. Chce z něj udělat nejlépe placeného hráče v historii klubu.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Fotbalová Chelsea se snaží dělat všechno možné, aby udržela svoji belgickou hvězdu - Edena Hazarda.

Článek

Chelsea hraje vabank, slavného Belgičana chce udržet za každou cenu, i kdyby to mělo stát pohádkovou terminologií klidně půl království. A tak vyložila karty na stůl a Hazardovi nabídla novou smlouvu, kdy by pobíral 300 000 liber týdně, tedy osm a půl milionu korun. Současný kontrakt vyprší hráči na konci příští sezony. „Teď už záleží jen na něm, zda podepíše," prohlásil italský manažer klubu Maurizio Sarri.

Manažer chce, aby hráč zůstal

Pochopitelně by byl rád, kdyby Hazard v klubu působil i dál, jenže když si hvězdy postaví hlavu, nemají šéfové často nárok, i kdyby jim nabízeli modré z nebe. „Chci, aby tady Eden zůstal. O všem se jedná s manažerem hráče," prozradil.

Pokud Belgičan podškrábne nový kontrakt a půjde si s radostí schrupnout, vydělá za osmihodinový spánek přes 400 tisíc korun, což nejsou úplně špatné počty...

V londýnském klubu už podepsal nový kontrakt Cesar Azpilicueta, který bude brát polovinu toho, co Chelsea nabídla Hazardovi. Řeší se i nové kontrakty pro Davida Luize a Ceska Fábregase. „Věřím, že se dohodneme," prohlásil Sarri.

Z Chelsea už odešel v srpnu letošního roku do Realu Madrid jeho krajan - brankář Thibaut Courtois.

Reklama

Související témata: