Hlavní obsah

Hvězdy Premier League řádily! Který z parádních gólů kola je nejkrásnější?

Londýn/Praha

I na konci roku v období mezi svátky servírovala anglická fotbalová Premier League parádní gólové lahůdky. Do výběru pětice nejpovedenějších tref 20. kola se dostaly i kousky ofenzivních hvězd jako Harry Kane, Roberto Firmino či Paul Pogba.

TOP 5 gólů 20. kola Premier LeagueVideo: DIGI CZ, DIGI CZ

 
Článek

Kanonýr Tottehamu Kane znovu ukázal svoji extratřídu v duelu s Wolverhamptonem, když si před šestnáctkou navedl míč na levou nohu a technickou střelou ke vzdálenější tyči rozjásal fanoušky ve Wembley. Ti však nakonec museli zkousnout nečekanou porážku 1:3.

Mezi střeleckou smetánku se vyšvihl i Victor Camarasa z Cardiffu. Na jeho střelu zdálky ve druhé minutě nastavení, která se snášela pod břevno, neměl brankář Leicesteru šanci. Velšský tým díky jeho zásahu slavil výhru 1:0.

Brazilec Roberto Firmino ve službách Liverpoolu hattrickem řídil demolici Arsenalu 5:1. Do přehledu nejkrásnějších branek se dostal jeho druhý gól. Z dvou bránících hráčů Kanonýrů si udělal slalomové kužele a pak poslal míč nekompromisně do sítě.

Hezkým kouskem se ve 20. kole blýskl také Pierre-Emile Højbjerg ze Southamptonu, který přímočarým průnikem a ránou pod břevno srovnával duel s Manchesterem City. Favorit ale nakonec slavil výhru 3:1.

Fanoušci Manchesteru United si pod koučem Solskjaerem užívají znovuzrození svého týmu a také kanonýra Paula Pogby, který přispěl k výhře nad Bournemouthem 4:1 dvěma góly. Ve výběru se uchází o přízeň povedenou dorážkou po parádní individuální akci Marcuse Rashforda.

Kdo vstřelil nejkrásnější gól 20. kola Premier League?
Harry Kane
8,7 %
Victor Camarasa
18,7 %
Roberto Firmino
60,2 %
Pierre-Emile Højbjerg
2,7 %
Paul Pogba
9,7 %
Celkem hlasovalo 1489 čtenářů.

Reklama