Hlavní obsah

Předčasná oslava! Útočník Wolves se z vítězství radoval příliš brzy, po zápase byl pro smích

Wolverhampton/Praha

Útočník Wolves Raúl Jimenéz předvedl stylovou oslavu gólu, který se zprvu zdál být rozhodujícím v semifinálovém utkání FA Cupu mezi Wolverhamptonem a Watfordem. Poté, co forvard zvýšil už na 2:0 pro Wolves, nasadil si během oslavy svého gólu masku podobně jako nedávno Pierre-Emerick Aubameyang. Jenže nakonec na ni dobré vzpomínky mít nebude...

Foto: David Klein, Reuters

Raul Jimenez (vlevo) a Willy Boly se radují z druhého gólu Wolverhamptonu v semifinálovém utkání FA Cupu proti Watfordu.

Článek

Sedmadvacetiletý Mexičan si nejspíš myslel, že už je hotovo a Wolves mají postup do semifinále v kapse. Nasadil si masku a se spoluhráči běžel slavit gól, který vstřelil v 62. minutě utkání.

Jenže Watford se nevzdal, předvedl fantasticky bojovný výkon a během zbylé půlhodiny zvládl srovnat, přičemž druhý gól padl z penalty ve čtvrté minutě nastavení. V prodloužení pak původně nepříznivý průběh zápasu na stranu Watfordu definitivně zvrátila trefa Gerarda Deulofeua. Wolves tak v FA Cupu končí, a to i přesto, že ještě dvanáct minut před koncem základní hrací doby vedli o dva góly.

Z hrdiny Wolves se tak Jimenéz za svou předčasnou oslavu stal pro mnohé terčem posměchu. „Chce se mi říct něco zlomyslného, ale neudělám to," poznamenal v pozápasovém rozhovru pro beIN SPORTS kapitán Watfordu Troy Deeney.

„Jsem rád, že si tu masku vzal. Může ji teď nosit všude, je poražený. Ať si masku užije, my máme vítězství," pokračoval útočník, který vzápětí ale uznal i kvality svého protivníka.

„Sleduji ho. Na pozici devítky hraje skvěle, má skvělé zakončení," uznal Deeney. „Myslím ale prostě, že vzít si masku a dělat podobné věci byste měli jen tehdy, když víte, že ten zápas prostě vyhrajete," uzavřel.

Watford čeká ve finále FA Cupu favorit soutěže Manchester City.

Reklama