Hlavní obsah

Liverpool poletí na Superpohár bez brankáře Alissona

Liverpool (Británie)

Fotbalisté FC Liverpool se budou muset ve středečním zápase o Superpohár proti Chelsea obejít bez brazilského brankáře Alissona Beckera. Gólmanská jednička na Anfield Road v pátek nedohrála ligovou premiéru proti Norwichi a trenér Jürgen Klopp v noci po utkání potvrdil, že s ní pro utkání v Istanbulu nemůže počítat.

Foto: Carl Recine, Reuters

Brankář Liverpoolu Alisson Becker v momentě, kdy si poranil lýtko

Článek

Brazilec si už během prvního poločasu poranil lýtko a mezi tyčemi ho nahradil Adrián, nová posila ze Španělska. "Uvidíme, jak moc je to vážné, ale už teď mohu říct, že ve středu hrát nebude," citoval Kloppa klubový web. Trenér dodal, že Alissonův náhradník je dost zkušený na to, aby roli, do níž se nečekaně brzy dostal, zvládl.

Přesto Klopp přiznal, že mu brankáři dělají starosti. V Istanbulu bude pravděpodobně Adriánovým náhradníkem Ir Caoimhin Kelleher, který se teprve nedávno vrátil k tréninku po zlomenině zápěstí a ještě není zcela fit. Osmnáctiletý český brankář Vítězslav Jaroš, který už hájil branku Liverpoolu v jednom přípravném zápase, je momentálně také na marodce s poraněným loktem.

Reklama

Související témata: