Hlavní obsah

Rozhodčí poslal všechny podavače míčů ze hřiště. O balony se pak staral sám s pomocí asistentů

Yeovil/Praha

Vskutku zajímavý závěr fotbalového utkání nižší anglické soutěže National League byl k vidění v anglickém městě Yeovil. Sudí se totiž rozzlobil na podavače míčů, kteří za stavu 3:1 pro domácí nehýřili aktivitou. Rozhodčí je proto poslal pryč ze hřiště a podávání balonů si vzal na starost sám s pomocí asistentů.

Foto: Sport.cz

V utkání nižší anglické ligy poslal rozhodčí všechny podavače míčů ze hřiště. Zdroj: Instagram kaomimedia

Článek

Nebylo by to poprvé, kdy na Ostrovech zafungovali neochotní a pomalí podavači míčů jako nenápadná strategická zbraň na rozmělnění tlaku hostujícího týmu. A přesně to zřejmě předváděli chlapci v nižší anglické soutěži během zápasu mezi Yeovilem a klubem z městské části Londýna Bromley.

Jenže arbitr utkání na něco takového přistoupit nehodlal, a proto podavače postupně poslal pryč ze hřiště. Diváci tak mohli sledovat poněkud bizarní dění na zeleném pažitu, když se za balony za autovou čárou hnali sami rozhodčí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Referee sends off Ball Boys at Yeovil Town. #football #ytfc #bbcfootball #bbc606 #nationalleague @bbc5live @bbc606

Příspěvek sdílený Kaomi Media (@kaomimedia),Zář 28, 2019 v 10:02 PDT

Domácí klub dění na hřišti živě komentoval na sociální síti Twitter. „Toto není vtip! Rozhodčí právě poslal jednoho z podavačů míčů pryč ze hřiště," napsal domácí klub. „Aktualizace: poslal pryč všechny," doplnil o minutu později. „A rozhodčí právě běží pro balon, aby ho podal Adamu Smithovi," objevilo se následně na Twitteru a příspěvek zaznamenal obrovskou popularitu.

Reklama

Související témata: